Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

INFO & FAKTA

Få et gratis tjek af jeres arbejdsmiljø

CO-industri tilbyder besøg af arbejdsmiljøkonsulenter til jeres virksomhed – helt gratis. Her kan I få inspiration til at komme videre med jeres arbejdsmiljøarbejde.

CO-industri tilbyder nu sammen med DI og Tekniq Arbejdsgiverne, at jeres virksomhed kan få besøg af to arbejdsmiljøkonsulenter – kvit og frit.

Det kan der være store økonomiske besparelser i, samtidig med at I får sikkerhed for, at I er a jour i forhold til Arbejdstilsynet og lovgivningen. Og at I har gjort jeres til at forebygge alvorlige ulykker.

Konsulenterne – hvor der kommer en fra en DI eller Tekniq Arbejdsgiverne samt en fra CO-industri – vil give jer inspiration til at komme videre med jeres arbejdsmiljøarbejde ud fra den situation, jeres virksomhed er i.

Rådgivningen tager udgangspunkt i en rundtur på virksomheden. Herefter får I ideer og inspiration til det videre forløb hos jer. I får materialer, som kan underbygge jeres arbejdsmiljøarbejde.

Ved besøget er der særligt fokus på de samme forhold, som Arbejdstilsynet også har.

Formålet med besøget af vores konsulenttjeneste er, at I selv kan arbejde videre med at optimere arbejdsmiljøet i jeres virksomhed, men samtidig er konsulenterne til rådighed med yderligere rådgivning.

Læs mere om ordningen:

Seks arbejdsmiljøkonsulenter rykker ud fra august

BFA Konsulenttjeneste (BFA Industris hjemmeside)