Gå til hovedindhold
Mere
Menu
Søg

Temadag om konflikthåndtering

KOLDING: Få gode råd til, hvordan du håndterer konflikter på arbejdspladsen, når TekSam i samarbejde med BFA Industri inviterer til temadag om konflikthåndtering.

TEMADAGEN HOLDES OGSÅ I AALBORG DEN 22. MAJ OG GLOSTRUP DEN 6. JUNI

Konflikter på arbejdspladsen er ofte uundgåelige. Håndteres de hensigtsmæssigt, kan de være kilde til læring og udvikling, men håndteres de forkert, fører de til gengæld til mistrivsel, stress, ressourcespild og produktivitetstab.

Invitation som pdf

Temadag om konflikthåndtering.

Vil du gerne være bedre til at lytte aktivt? Ønsker du at vide, hvordan din adfærd påvirker andre, samt hvad du selv kan gøre for at fremstå konfliktnedtrappende, så tilmeld dig BFA-industri og TekSams temadage om konflikthåndtering.

Underviser er Jesper Høyer Rasmussen, der har arbejdet professionelt med kommunikation, konflikthåndtering og virksomhedskultur i 16 år. Hans fokus er at skabe en læringsoplevelse, som på én gang skaber forbindelse mellem teori og praksis, overrasker og aktivt engagerer dig som deltager - hele vejen igennem.

Temadagene starter med en sandwich kl. 11.30 og undervisningen kl. 12.00, og der vil være kaffe og kage kl. ca. 14.00.

Målgruppen er medlemmer af samarbejdsvalg og arbejdsmiljøudvalg. Gerne mindst en ledelses- og en medarbejderrepræsentant fra hver virksomhed.

 

04
juni 2024 11:30 - 16:00
Tilmeldingsfrist: 28. maj 2024
Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding
Tilmeld dig her

Temadagen afholdes også den 22. maj i Aalborg og den 6. juni i Glostrup.