Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Sæt skub i aftalt uddannelse

23. august 2018

Aftalt uddannelse er en unik mulighed for at løfte uddannelseskompetencerne i jeres virksomhed, og nu står CO-industri og DI's uddannelseskonsulenter klar til at hjælpe med at få jeres uddannelsesønsker til at gå i opfyldelse.

Formålet med aftalt uddannelse er at løfte uddannelseskompetencerne i industrien, så både medarbejdere og virksomheder er på forkant med den teknologiske udvikling. Aftalt uddannelse er gratis for medarbejderne, og virksomheden kan få økonomisk støtte fra IKUF (Industriens Kompetenceudviklingsfond).

Uddannelseskonsulenterne skal gennem opsøgende arbejde udbrede kendskabet til aftalt uddannelse og de mange muligheder, som ligger i støtteordningen.

Men det er også muligt at booke konsulenttjenesten til et møde på virksomheden, hvor virksomheden og medarbejderne kan få vejledning og sparring til at sætte aftalt uddannelse i gang.

Uddannelseskonsulenterne kan også give vejledning i, hvordan virksomheden kan få støtter fra iKUF samt godtgørelse fra det offentlige system.

Konsulenttjenesten består af to erfarne profiler inden for industrien, som kommer til at bruge det meste af deres tid på at rejse rundt i landet for at besøge industrivirksomheder og tale om aftalt uddannelse. Annette Carlsen er uddannet klejnsmed. Hun har tidligere været virksomhedskonsulent og afdelingsleder på Syddansk Erhvervsskole. Finn Brøndum er tidligere uddannelseschef på Grundfos. Han er faglært elektroniktekniker og har siddet i Industriens Fællesudvalg og flere udviklingsudvalg herunder i Industriens Uddannelser.

Du kan læse mere om aftalt uddannelse i den nye pjece fra IKUF.

Og på IKUFs hjemmeside.

Vil din virksomhed have et møde i kalenderen med konsulenttjenesten?
Så ring til Industriens Kompetenceudviklingsfond på 3377 9130.

19. december 2017
15. september 2016