Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nordic Waterproofing A/S får CO-industris Samarbejdspris 2015

29. oktober 2015

​Nordic Waterproofing A/S med hovedkvarter i Vejen har i dag fået overrakt CO-industris Samarbejdspris 2015. Prisen får ledelse og medarbejdere for i fællesskab at have skabt social kapital gennem en række tiltag på virksomheden.

Sammen har de blandt andet etableret en musikfestival, der ikke alene gav knap 300.000 kroner til Julemærkehjemmene, men også skabte et utroligt godt samarbejde på tværs i organisationen.

- Når vi uddeler CO-industris Samarbejdspris, er det for at udtrykke vores anerkendelse af et velfungerende samarbejde i virksomheden. Og det er vores klare indtryk, at det har Nordic Waterproofing.

Virksomheden er et godt eksempel på, hvordan man som virksomhed kan skabe social kapital til gavn for medarbejderne, produktiviteten og konkurrenceevnen, siger Mads Andersen, formand for 3F Industrigruppen og næstformand i CO-industri og TekSam, i forbindelse med overrækkelsen af CO-industris Samarbejdspris.

Han hæfter sig især ved, at Samarbejdsudvalget gennem arbejdet med musikfestivalen har formået at få ledelse og medarbejdere til at samarbejde på en helt ny og utraditionel måde.

- Alle medarbejdere har været med til disse aktiviteter. Det viser, hvordan man helt lavpraktisk kan styrke samarbejdet på tværs i virksomheden i det daglige arbejde og styrke den sociale kapital, siger Mads Andersen.

Nordic Waterproofing tager også jævnligt temperaturen på medarbejdernes trivsel, og to gange om året bliver der gennemført en spørgeskemaundersøgelse om det psykiske arbejdsmiljø, som meget usædvanligt ikke er anonym.

- Det viser, at der er en meget høj grad af tillid mellem medarbejdere og ledelse. Det vil vi gerne anerkende. For det er ikke en overdreven luksus at trives på arbejdspladsen. Men det er en forudsætning for at skabe resultater, siger Mads Andersen.

Tillidsrepræsentant Tonny Schwartz, der har indstillet sin arbejdsplads til Samarbejdsprisen siger i forbindelse med overrækkelsen:

- Vi satte samarbejdet i vores firma i højsædet med musikfestivalen, og ved frivilligt arbejde fra mange medarbejdere på kryds og tværs af organisationen formåede vi at bevise, at hvis dette arrangement kunne lykkes, så kan vi samarbejde om alt i vores virksomhed, siger han.

CO-industris Samarbejdspris uddeles en gang om året. Prisen gives til virksomheder i industrien som en anerkendelse for i hverdagen at vise, at både produktivitet og trivsel blomstrer, når ledelse og medarbejdere samarbejder.

Det er tillidsrepræsentanter og industriens arbejdspladser, der har nomineret deres arbejdsplads til prisen.

Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer den balancegang, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtager.

Læs mere om CO-industris Samarbejdspris her, hvor pressefotos kan downloades senest kl. 13.00 i dag.

Yderligere informationer: Journalist Dorthe Kragh, mail: dk@co-industri.dk, tlf.: 33 63 80 04

19. december 2017
15. september 2016