Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Velkommen til ny DI-direktør

9. maj 2019
Dansk Industri har den 9. maj udnævnt en ny administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, der tager over efter Karsten Dybvad. CO-industri byder den nye direktør velkommen.

CO-industris formand udpeget til Erhvervsfremmebestyrelsen

14. december 2018
Erhvervsministeren har udpeget Claus Jensen som et af de 17 medlemmer af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Vestas Manufacturing A/S i Hammel får CO-industris Samarbejdspris 2018

5. november 2018
Vestas Manufacturing A/S i Hammel har Danmarks bedste ”samarbejdsplads”. Derfor har virksomheden i dag fået overrakt CO-industris Samarbejdspris 2018.

Sæt skub i aftalt uddannelse

23. august 2018
Aftalt uddannelse er en unik mulighed for at løfte uddannelseskompetencerne i jeres virksomhed, og nu står CO-industri og DI’s uddannelseskonsulenter klar til at hjælpe med at få jeres uddannelsesønsker til at gå i opfyldelse.

Ny konsulenttjeneste skal hjælpe virksomheder i gang med aftalt uddannelse

15. juni 2018
Snart ruller Dansk Industri og CO-industris nye opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste ud på de danske landeveje. Tjenesten skal udbrede kendskabet til mulighederne med aftalt uddannelse.

Vi skal være de bedste i verden

26. april 2018
Energiindustrien er hurtigt på vej frem. Med sine omkring 70.000 arbejdspladser i Danmark og en eksport, der har rundet de 80 mia. kr. om året, berører den stadig flere dele af den danske økonomi. Men der er meget mere, vi kan gøre for at udvikle en verdensførende energiindustri i Danmark frem mod 2030, mener CO-industri og DI.

Topmøde for ESU-medlemmer

26. februar 2018
15. maj 2018 er repræsentanter for europæiske samarbejdsudvalg inviteret til ESU-konference. Konferencen giver inspiration og redskaber til, hvordan ESU kan bruges endnu mere aktivt i det faglige arbejde.

Topmøde for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer

25. januar 2018
Digital udvikling, ledelsesaflønningssystemer og det værdiskabende bestyrelsesarbejde er i fokus på CO-industris topmøde for medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer i februar. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Styr på arbejdsmiljøet

19. december 2017
Kom med til "Arbejdsmiljø Roadshow 2018" og få friske input til jeres arbejdsmiljøindsats.

Millioner til uddannelse i industrien

1. september 2017
200 millioner kroner bliver fra 1. september givet fri til uddannelse af medarbejderne i industrien. De mange penge skal bruges til at løfte ufaglærte til faglært niveau og give faglærte og funktionærer mulighed for at videreuddanne sig.

Fynsk virksomhed snød ungarere for 1,8 millioner kroner

3. juli 2017
Den fynske virksomhed Fipros er blevet idømt en bod til CO-industri for brud på overenskomsten. En række ungarske medarbejdere fik ikke den overtidsbetaling, som de skulle have. Virksomheden skal derfor af med 1,8 millioner kroner, har Arbejdsretten besluttet.

Claus Jensen valgt som formand for én million nordiske industriansatte

28. juni 2017
IN – industriansatte i Norden har valgt Claus Jensen til at stå i spidsen for samarbejdet mellem de 20 skandinaviske forbund under IN Nordic.

Mindeord om Arne Sørensen

25. juni 2017
Organisationssekretær og daglig leder af CO-industri Arne Sørensen er død efter længere tids sygdom. Arne blev 60 år.

Industriens ansatte stemmer ja til overenskomster

20. april 2017
De ansatte i industrien har med et markant flertal på 65,2 procent stemt ja til industriens overenskomster, som skal gælde for de næste tre år. Resultatet indgår som en del af den samlede afstemning for omkring 600.000 lønmodtagere på det private arbejdsmarked, som forligsmanden i dag offentliggjorde, og hvor det også samlet set blev et ja.

CO-industri godkender industriens overenskomster

13. februar 2017
Søndag indgik CO-industri og Dansk Industri forlig om nye overenskomster for de 230.000 ansatte i industrien. Forliget er i dag blevet godkendt af CO-industris Centralledelse.

Historisk uddannelsesløft i industrien

12. februar 2017
Industrien har fået nye 3-årige overenskomster. Det kommer til at give et kæmpe uddannelsesløft til de ansatte og vil blandt andet give bedre vilkår for seniorer og børnefamilier og samtidig generelt sikre flere penge til alle.

Forlig om nye overenskomster på industriens område

12. februar 2017
Efter et døgns uafbrudte forhandlinger har CO-industri og DI søndag indgået en aftale om nye overenskomster på industriens område. Aftalen er treårig og rækker frem til 1. marts 2020.

CO-industri og DI indkalder forhandlingsudvalg i weekenden

10. februar 2017
Forhandlerne i CO-industri og DI har i dag besluttet at indkalde deres respektive forhandlingsudvalg i weekenden med henblik på at nå en aftale om at forny industriens overenskomster.

Overenskomstforhandlinger i gang

4. januar 2017
Efteruddannelse og bedre seniorordninger er to af emnerne, når CO-industri og Dansk Industri i den kommende tid skal forhandle nye overenskomster til cirka 230.000 ansatte i industrien.

Overenskomstforhandlingerne på industriens område begynder 4. januar

21. december 2016
CO-industri og Dansk Industri tager hul på forhandlinger om nye overenskomster på industriens område onsdag den 4. januar 2017 og inviterer i den forbindelse pressen til en kort briefing.

For få faglærte truer væksten

1. december 2016
Danmark vil i 2025 mangle cirka 85.000 faglærte, hvilket vil bremse produktiviteten og hæmme væksten i samfundet. Det fremgår af rapporten ”Kvalificeret arbejdskraft 2025”, som Danmarks Vækstråd præsenterede 1. december 2016 på en konference, hvor CO-industri var medarrangør.

C.C. Jensen A/S får CO-industris Samarbejdspris 2016

24. oktober 2016
C.C. Jensen A/S med hovedkvarter i Svendborg har i dag fået overrakt CO-industris Samarbejdspris 2016. Prisen får ledelse og medarbejdere for i hverdagen at have et velfungerende samarbejde baseret på tillid og respekt for den enkelte.

Aftale om køreplan for overenskomstforhandlingerne

28. september 2016
Dansk Industri og CO-industri har aftalt en køreplan for den kommende overenskomstfornyelse i 2017 på industriens område.

Optaktsmøder om OK2017

15. september 2016
Se hvor og hvornår du kan møde CO-industris topforhandlere, når de tager landet rundt for at debattere de kommende overenskomstforhandlinger

Ny kommunikationschef i CO-industri

26. august 2016
Den 1. september 2016 tiltræder Allan Petersen som ny kommunikationschef i CO-industri, hvor han afløser Linda Hansen.

Internationale gæster til ESU-konference

24. august 2016
Flere internationale gæster vil inspirere ESU-medlemmerne på ESU-konferencen den 25. oktober i HUSET i Middelfart. De vil tale om samarbejde og strategi, om kommunikation mellem ESU-møder og europæiske virksomhedslederes opfattelse af forhandlinger med tillidsrepræsentanter

DI og CO-industri foreslår fælles plan for flere produktionsjob

9. maj 2016
Statsministeren bør sætte sig i spidsen for, at danske virksomheder og deres medarbejdere får bedre muligheder for at skabe vækst i Danmark. Det mener lønmodtagerne i CO-industri og erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri.

24 organisationer går sammen om tryggeredanmark.dk

12. november 2015
24 NGO’er, fagforbud og erhvervsorganisationer er forud for folkeafstemningen om at omdanne retsforbeholdet til en tilvalgsordning den 3. december gået sammen om Netværket for et tryggere Danmark. Netværket arbejder sammen om at give mest muligt oplysning om retsforbeholdet og tilvalgsordningen.

Nordic Waterproofing A/S får CO-industris Samarbejdspris 2015

29. oktober 2015
Nordic Waterproofing A/S med hovedkvarter i Vejen har i dag fået overrakt CO-industris Samarbejdspris 2015. Prisen får ledelse og medarbejdere for i fællesskab at have skabt social kapital gennem en række tiltag på virksomheden.

Gode anbefalinger fra produktionspanel

13. maj 2015
Det er solide og brugbare anbefalinger, som Produktionspanelet i dag overleverer til regeringen, mener CO-industri, der har repræsenteret lønmodtagerne i panelet
19. december 2017
15. september 2016