Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

 

Logo skaleret.jpg
Artikler om tidligere modtagere af CO-industris Samarbejdspris

 

2018

 

Vestas får spris.jpg

Vestas i Hammel får CO-industris Samarbejdspris 2018

Vestas Manufacturing A/S i Hammel får CO-industris Samarbejdspris for en åben og ærlig dialog i samarbejdsudvalget og evnen til at sætte handling bag ordene. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2018

 

 

Ingen varm luft i vestas.jpg

Ingen varm luft i Vestas
På Vestas Manufacturing A/S i Hammel er der altid handling bag ordene, og ledelse og tillidsrepræsentanter samarbejder tæt for at skabe trivsel på arbejdspladsen. Læs mere i CO-Magasinet nr. 6 2018

 

2017


HOs c.c. jensen2.jpg 

 

Hos C.C. Jensen kan de mærke, når det går godt

Modtagerne af CO-industris Samarbejdspris får to gange om året del i virksomhedens overskud. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 1 2017.

 

 

Her opfører.jpg

Her opfører man sig ordentligt
Hos C.C. Jensen A/S er der arbejdsglæde og respekt for den enkelte medarbejder, og det gennemsyrer samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2016.

 

 

C.C. Jensen får.jpg

C.C. Jensen får CO-industris Samarbejdspris 2016
Respekt for den enkelte og tillid til samarbejdet har sikret oliefilterfabrikken C.C. Jensen årets samarbejdspris. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2016.

 

2016

 

Tillid er hårdt arbejde

På Nordic Waterproofing er tillid en helt naturlig del af dagligdagen. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 1 2016.

 

Nordic Waterproofing får CO-industris Samarbejdspris 2015

Fokus på tillid og samarbejde har sikret tagpapfabrikken årets Samarbejdspris. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2015.

 

Musikfestival sender samarbejdet i positiv spiral

Vinderne af CO-industris Samarbejdspris 2015 har styrket samarbejdet gennem etableringen af en musikfestival på lageret . Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2015.

 

2015

 

Herning Vand får CO-industris Samarbejdspris 2014

Herning Vand har som de første modtaget CO-industri Samarbejdspris. Det skete ved en festlig markering på virksomheden den 27. oktober. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2014 side 6 eller i det digitale magasin.

 

God dialog giver godt samarbejde

Det er den gode dialog i dagligdagen, som giver det gode samarbejde. Det mener tillidsrepræsentant Henrik Svendsen, som netop af den grund har indstillet sin arbejdsplads Herning Vand til CO-industris Samarbejdspris. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 6 2014 side 4-5 eller i det digitale magasin.

 

Et godt samarbejde sikrer indflydelse og konkurrenceevne

CO-industris nye samarbejdspris skal minde de danske virksomheder om, hvad de kan vinde ved at have et godt samarbejde med medarbejderne, siger Mads Andersen, næstformand i CO-industri. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 3 2014 side 6-7.

 

Danmarks bedste samarbejde

Tillidsrepræsentanter kan for første gang indstille deres virksomhed til CO-industris Samarbejdspris. Læs artiklen i CO-Magasinet nr. 3 2014 side 6-7.