Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Flere penge til forskning skal styrke Danmark

14. juni 2017
Der er brug for langt flere penge til forskning, som kommer dansk erhvervsliv til gavn og som skaber nye arbejdspladser. Sådan hedder det i et nyt, fælles udspil fra to af de største organisationer på det danske arbejdsmarked, CO-industri og Dansk Industri.

Industriens ansatte stemmer ja til overenskomster

20. april 2017
De ansatte i industrien har med et markant flertal på 65,2 procent stemt ja til industriens overenskomster, som skal gælde for de næste tre år. Resultatet indgår som en del af den samlede afstemning for omkring 600.000 lønmodtagere på det private arbejdsmarked, som forligsmanden i dag offentliggjorde, og hvor det også samlet set blev et ja.

CO-industri godkender industriens overenskomster

13. februar 2017
Søndag indgik CO-industri og Dansk Industri forlig om nye overenskomster for de 230.000 ansatte i industrien. Forliget er i dag blevet godkendt af CO-industris Centralledelse.

Historisk uddannelsesløft i industrien

12. februar 2017
Industrien har fået nye 3-årige overenskomster. Det kommer til at give et kæmpe uddannelsesløft til de ansatte og vil blandt andet give bedre vilkår for seniorer og børnefamilier og samtidig generelt sikre flere penge til alle.

Forlig om nye overenskomster på industriens område

12. februar 2017
Efter et døgns uafbrudte forhandlinger har CO-industri og DI søndag indgået en aftale om nye overenskomster på industriens område. Aftalen er treårig og rækker frem til 1. marts 2020.

CO-industri og DI indkalder forhandlingsudvalg i weekenden

10. februar 2017
Forhandlerne i CO-industri og DI har i dag besluttet at indkalde deres respektive forhandlingsudvalg i weekenden med henblik på at nå en aftale om at forny industriens overenskomster.