Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Herning Vand får CO-industris Samarbejdspris 2014

27. oktober 2014
Herning Vand får CO-industris Samarbejdspris for med succes og i tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere at få samlet medarbejdere fra tre forskellige enheder af vand- og kloakforsyningen om en ny, fælles kultur i virksomheden

Udenrigsministeren møder nej-siden til patentdebat på Bavarian Nordic

19. maj 2014
Udenrigsminister Martin Lidegaard (RV) taler for et ja til patentdomstolen på virksomheden Bavarian Nordic – få dage før folkeafstemningen. Her mødes han til debat med nej-sidens Pia Adelsteen, der er EU-ordfører for Dansk Folkeparti.

Patentdebat på virksomheden Grundfos

15. maj 2014
Kom og vær med til debatmøde på Grundfos i Bjerringbro om, hvad den fælles patentdomstol vil betyde for Danmark og danske virksomheder.
Her debatterer Socialdemokratiets EU-ordfører Jens Joel patentdomstol med kandidat til Europaparlamentet Anders Vistisen, Dansk Folkeparti.

CO-industri giver pris til det gode samarbejde

13. maj 2014
CO-industri uddeler nu for første gang en samarbejdspris. CO-industris Samarbejdspris er en anerkendelse til de mange virksomheder i industrien, der i hverdagen beviser, at både produktiviteten og trivslen blomstrer, når ledelse og medarbejdere samarbejder.

Patentdebat på virksomheden Linak

9. maj 2014
Lønmodtagerne i CO-industri og arbejdsgiverne i Dansk Industri fortsætter rækken af debatmøder med fokus på, hvad den fælles patentdomstol vil betyde for Danmark og danske virksomheder.
Turen er kommet til virksomheden Linak, hvor erhvervs- og vækstordfører Benny Engelbrecht, Socialdemokratiet debatterer med kandidat til Europaparlamentet Lave Broch, Folkebevægelsen mod EU.

Minister møder nej-fløj til debat om patentdomstol

2. maj 2014
Lønmodtagerne i CO-industri og arbejdsgiverne i Dansk Industri indleder nu en række debatmøder, der sætter fokus på, hvad den fælles patentdomstol vil betyde for Danmark og danske virksomheder. Debatmøderne vil foregå ude på virksomheder over hele landet.

Fyraftensbajer med spidskandidaterne

11. april 2014
Lønmodtagere og arbejdsgivere i CO-industri og Dansk Industri har inviteret spidskandidaterne til det kommende Europaparlamentsvalg til en fyraftensbajer og debat om vækst og job på Carlsberg.

CO-industris Centralledelse godkender industriforliget

10. februar 2014
CO-industris Centralledelse anbefaler et ja til industriens nye overenskomster.

Industriens ansatte har fået nye overenskomster

9. februar 2014
Industriens medarbejdere får fremover ret til uddannelse i opsigelsesperioden, højere pensionsbidrag under barsel, flere penge sat ind på fritvalgskontoen, bedre forældreorlov og bedre mulighed for at sikre, at vikaransatte ikke misbruges.

Forlig om nye overenskomster på industriens område

9. februar 2014
Efter mere end 24 timers uafbrudte forhandlinger har CO-industri og DI søndag indgået en aftale om nye overenskomster på industriens område. Aftalen er treårig og rækker frem til 1. marts 2017.

CO-industri og DI indkalder forhandlingsudvalg i weekenden

6. februar 2014
Forhandlerne i CO-industri og DI har i dag besluttet at indkalde deres respektive forhandlingsudvalg i den kommende weekend med henblik på at nå en aftale om at forny industriens overenskomster.

Bjarke Møller bliver direktør for Tænketanken EUROPA

27. januar 2014
Tidligere ansvarshavende chefredaktør på Mandag Morgen bliver direktør for Tænketanken EUROPA.

Overenskomstforhandlingerne på industriens område starter 7. januar

6. januar 2014
CO-industri og Dansk Industri tager hul på forhandlinger om nye overenskomster på industriens område tirsdag den 7. januar.