Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Samarbejdspartnere


ibarlogou_tekst.gif


Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Industriens Branchearbejdsmiljøråd er paritetisk sammensat af repræsentanter for arbejdsmarkedets parter inden for industrien og omfatter ca. 450.000 ansatte.

www.ibar.dk kan du finde samtlige gældende vejledninger og andet elektronisk materiale, som er udarbejdet i regi af Industriens Branchearbejdsmiljøråd siden starten i 1999.


teksam.gif

TekSam
TekSam er et samarbejdsorgan for DI - Organisation for erhvervslivet og CO-industri. TekSam igangsætter projekter, som medvirker til udvikling af teknologiske og samarbejdsmæssige tiltag.
Klik her for at få flere oplysninger om TekSam


ip-LOGO_til_PP.gif


Industriens Pension
Industriens Pension administrerer arbejdsmarkedspensionen for ansatte på danske industrivirksomheder. Pensionsselskabet har cirka 400.000 medlemmer, som er fordelt på omkring 9.000 virksomheder.

Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K
tlf.: Kundeservice 7033 7070
Administration 3366 8080

www.industrienspension.dk kan du bl.a. se hvordan pensionsordningen er sat sammen, og der er hjælp til nye medlemmer med at komme godt ind i ordningen.


ikuf.gif

IKUF
Det er muligt at ansøge om støtte til selvvalgt uddannelse hos Industriens Kompetenceudviklingsfond – IKUF – for medlemmer på industriens overenskomster.
Du kan få flere oplysninger på IKUF's hjemmeside eller hos IKUF på telefon 33779130
loentermometer.gif
Vedligehold dit lønsystem
Tag temperaturen på dit lønsystem med DI og CO-industris løntermometer. Kortlæg årsagerne til lønsystemets succes eller mangel på samme. Sammenlign med lønsystemer i mange andre virksomheder. Få den nødvendige viden til at tilpasse lønsystemet i tide. www.løntermometer.dk